Lufthavnsservice+

Få serviceret eller repareret din bil, mens familien nyder en velfortjent ferie.

Få serviceret bilen under ferien P.J. Auto – dit Automester værksted i Vadum - tilbyder både nye og gamle kunder en god start på ferien og en problemfri hjemkomst. Mens I nyder jeres ferie, sørger vi for, at familiens bil også får et velfortjent hvil. 

Vi servicerer bilen i henhold til servicebogen eller efter aftale. I skal kun tænke på at holde jeres ferie – resten klarer vi. 

I vil altid have mulighed for  at modtage et prisoverslag på telefon, sms eller mail, inden vi påbegynder en reparation.

Få synet bilen under ferien

Glem alt om bremserne, partikelfilteret eller de andre 100 småting, som skal være på plads inden bilen synes. Bare nyd din ferie. Falder tidspunktet for syn af bilen ubehageligt tæt på ferien, så kontakt P.J. Auto. Vi sørger for klargøring af bilen inden syn og tager os også af alt det praktiske i forbindelse med selve synet. Når du kommer tilbage, er din bil nysynet og klar til brug.

Nem og billig parkering ved Aalborg Lufthavn

I stedet for at bruge tiden før afrejse på at lede efter parkeringsplads ved Aalborg Lufthavn – så stiller I bilen i ro og mag hos P.J. Auto – 5 minutters kørsel – fra lufthavnen. Så sørger vi for, at I bliver transporteret direkte til døren ved afgangshallen i Aalborg Lufthavn. Flyver I udenfor vores åbningstid, kører I blot forbi vores værksted, og afleverer ekstranøglen i vores forsikringsgodkendte nøgleindkast. Derefter sætter I bilen på parkeringspladsen ved lufthavnen, som I plejer, og sender os en sms med bilens placering, så henter vi bilen – nemmere kan det ikke være

Når vi har forkælet jeres bil, modtager I en sms med billeder og udførlige instruktioner om, hvor vi har parkeret den. I kommer hjem til en driftssikker og velholdt bil, der er klar til dagligdagens strabadser.

Lufthavnsservice+ hos P.J. Auto – Automester i Vadum

  • Nøgleaftale
  • Servicering efter servicebog eller aftale under ferien
  • Transport til lufthavn 
  • Ingen parkerings-bekymringer
  • Kan kombineres med Automester Fordelskort
  • Få hjælp til feriebudgettet og få finansieret værkstedsregningen med op til 12 måneders rentefri kredit